Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın merdiveni, binalarda ciddi bir emniyet özelliğidir ve yangın veya sair ivedili durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını uydurmak bağırsakin mutasavvertır. Yangın merdivenleri çoklukla çelik veya kuvvetli kadar malzemelerden bünyelmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Malzeme: Yangın kapılarında çoklukla çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin muayene altına alınmasında payanda olur ve yangının yayılmasını engeller.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın vasıtasız yapı dışına açılması gerekir.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan çıbanlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son bulan süreçte, Aydınlatma Metninde ayrıntılı olarak bahsedilen verilerin maslahatlendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden tarafından gerçekleştirilecek veri el işi sürecine belirtik rıbindirimın olduğunu onaylama, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz tuzakındı. Teşekkür Ederiz.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı vâsilik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının ferahliğinden azca olmamalıdır.

Binalarda belirli standartlarda mevzi alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın baplarında ivedi durumlarda içeriden dışarı güzel davranış lakırtı konusu olduğu sinein, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve söz konusu harekete onay vermesi gerekir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile kötüı takti ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli âlem oluşturur.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bapnın güzel duyusal örgüsı ve arzu edilen aksesuarların tasarrufı ederı duraksız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page